midsommarkransen.foretagslokaler-stockholm.se: Foretagslokal i Midsommarkransen

Foretagslokal i Midsommarkransen

Om Midsommarkransen
Midsommarkransen är beläget ca 5 km söder om Stockholm city och tillhör söderort, Hägersten-Liljeholmen. Stadsdelen är bra beläget med närhet till E20 som går både söderut och till Stockholm innerstad. Även väg 75 passerar området och ansluter till väg 222 som går till Värmdö. Midsommarkransen har länge varit känd för de många affärerna med konsthantverk. Vid Fastlagsvägen finns konstverket Månhästar som uppfördes 1993. Konst och hantverk har länge präglat stadsdelen och idag finns Sveriges största konstnärliga högskola här, Konstfack. I Midsommarkransens går tunnelbanans röda linje till T-centralen på ca 10 minuter.

Midsommarkransens geografi
Midsommarkransen gränsar till bland annat Aspudden och Liljeholmen. Stadsdelen bildades 1926och består mest av gula hus med röda tak.

Värt att besöka
Konstfack

Länkar om Midsommarkransen
Karta över Midsommarkransen
Om Midsommarkransen på Wikipedia
Konstfack

Företagslokaler är lokaler tillämpade för företag med diverse verksamheter; kontor, butik, industri och lager. När du letar efter en lokal till din verksamhet bör du fundera på vilken typ av lokal du behöver, vad den ska användas till och storlek av lokal som du vill hyra, samt det geografiska läget. Fördelen med att hyra en lokal för ditt företag är att det ofta medför flexibilitet. Hyra och regler kan variera beroende på hyresvärden. Generellt gäller ett hyresavtal tills vidare och uppsägnignstiden är oftast nio månader. Börja din sökning av lokaler för ditt företag genom länkarna till höger.